Vyrobte si opálení v Brně


Peníze nejsou všechno. Tolikrát se tato věta vypouští z úst! Ale když nejsou, leccos si nemůžete dovolit. Třeba Vaše sny o moři. Jak závidíte perfektně opáleným spolupracovníkům, když se po dovolených sejdete v práci, co? Nejenže mají zážitky, ale také je hned na první pohled vidět, že u moře byli. Opálení je totiž prozradí.
dívky při opalování.jpg
Vyřešte opálení po svém!
Nemáte peníze na dovolenou u moře? Nevadí! Opalujte se doma v Brně! Na balkoně? Kdepak. Na koupališti s vodou, kde chlor zaviňuje červené slzavé oči? Ani tady ne. Co takhle solárium brno, to by se Vám nelíbilo?
O co Vám jde? Abyste se po dovolených sešli s opálenými spolupracovníky a nezáviděli jim tu svěží opálenou pleť! No tak si to vyřešte tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Tak se to říká, ne? Získejte perfektní opálení v brněnském soláriu.
1. Nemusíte vydávat hory peněz za pobyt u moře. Notabene je ani nemáte!
2. Několik minut za pár korun a navíc v místě bydliště můžete ze svého času věnovat hravě.
sandy beach.jpg
Takže? Máte snad ještě nějaký problém?
Svým spolupracovníkům nemusíte lhát a vymýšlet si báchorky o moři, kde jste jako byli.
Ale nemusíte jim ani vysvětlovat, že jste navštěvovali solárium v Brně. Stačí, když se zmíníte, že i v tuzemské destinaci můžete získat tak skvělé opálení, jako si oni za těžké peníze přivezou od moře.
A pokud jim nechcete tvrdit, že jste při práci na zahrádce pochytali úžasný bronz, navíc rovnoměrně rozprostřený, kápněte božskou. Nakonec na tom nic není! Možná, že mnozí ze spolupracovníků půjdou ve Vašich šlépějích a budou si skvělé opálení obnovovat také v brněnském soláriu.
Možná, že tam začnete chodit společně a potom si zajdete na skleničku. Ale na posedávání u skleničky pozor! Jestli se chcete k moři podívat, musíte šetřit! Takže s tím posedáváním opatrně. Ale na solárium v Brně si posviťte pěkně zblízka.